Masterclass Lucht & Water
4 april 2019

Masterclass Lucht & Water

Ook dit jaar organiseren De Blauwe Schuit en Schouwburg het Park de masterclass Lucht & Water. Tijdens deze ontspannen masterclass bijt je je tanden in deze twee ‘lastige’ schildersobjecten. We hopen ook dit jaar weer in de zon te kunnen schilderen! 

Lucht en water zijn al eeuwenlang dankbare en uitdagende onderwerpen voor kunstenaars. Voor deze masterclass voor gevorderde schilders gaan we natuurlijk naar buiten, richting IJsselmeer, om lucht en water in al hun glorie vast te leren leggen. Docent Bram Stoof leert je de fijne kneepjes om lucht en water te schilderen zodat je de golven hoort en de wind voelt… Omdat het om een eendaagse workshop gaat werken we met de ‘snelle’ materialen aquarel of pastel. Uiteraard ben je vrij om zelf ander materiaal mee te brengen om mee te werken.

De workshop wordt gehouden op locatie in Schouwburg het Park in Hoorn. De hoge ramen in de foyer bieden prachtig uitzicht op het water en de luchten boven het Ijsselmeer. Bij mooi weer wordt buiten gewerkt en tot nu toe hebben we steeds geluk gehad.

Meedoen? Klik dan HIER om je aan te melden.