Najaarsworkshops!
1 september 2015

Najaarsworkshops!

Ook dit najaar kun je bij De Blauwe Schuit diverse creatieve workshops volgen. Je kunt alleen komen of gezellig met een vriend of vriendin. In 2,5 uur ga je lekker aan de slag een bijvoorbeeld een speciale technieken of bijzonder materiaal. Aan het eind ga je altijd met een uniek en persoonlijk werk naar huis of met een hoofd vol ideeën.

Wil jij leren werken op de wijze van Vincent van Gogh? Dit najaar kun je twee workshops volgen die ingaan op speciale teken- en schildertechnieken gebruikt door Van Gogh. In de algemene workshop Verkennen en Ontdekken: Van Gogh – Schilderen maak je kennis met diverse materialen en technieken die Van Gogh in zijn werk gebruikte. De workshop Verkennen en Ontdekken: Van Gogh – Tekenen met rietpen gaat dieper in op het gebruik van de rietpen.

Zoek je iets bijzonders? Kijk dan eens naar de workshop Miniaturen schilderen. Deze middeleeuwse techniek wordt nieuw leven ingeblazen. Je leert o.a. zelf verf maken en versieren met bladgoud. Zo creëer je een klein persoonlijk kunstwerkje. Maak je liever kennis met pastel? Dan kun je de workshop Verkennen en Ontdekken: Pastel volgen en meer te weten komen over het gebruik van pastel. Natuurlijk ga je ook hier zelf aan de slag en ontwerpt een fantasielandschap met gebruik van pastelkrijt.

Voor iedereen die graag iets anders met z’n interieur zou willen doen is er een workshop Interieur. Met de tips & tricks die je tijdens deze workshop krijgt kun jij aan de slag in huis en er een persoonlijk thuis van maken. Een mooie inleiding op onze cursus Creatief en persoonlijk interieurdesign.

Net als vorig jaar kun je ook je handen weer vuil maken in de workshops Pottenbakken en Speksteen. We hebben vorig jaar erg positieve reacties gekregen op deze uitdagende workshops en ze staan daarom wederom in ons programma.

Heb je altijd al acteerambities gehad? Kom dan mee doen met de workshop Reclame maken voor Zeep2! Net als dit voorjaar zoeken we weer aspirant acteurs die graag in zelfbedachte en gemaakte reclames willen mee doen. Je kunt je opgeven voor 1 of 2 middagen. De reclames zullen te zien zijn in de voorstelling Zeep2 van Theatergroep het Gezelschap. Leuk!