Nieuw aanbod dit najaar!
15 juli 2015

Nieuw aanbod dit najaar!

Nieuw in ons aanbod voor het najaar zijn De Schrijver in mij, Glas-in-Lood en Kunstgeschiedenis in Vogelvlucht 2. Op de Open Dag kun je kennis komen maken met de docenten en ontdekken wat zij jou te bieden hebben. De Schrijver in mij biedt jou de tools om te werken aan jouw eigen verhaal. De resultaten zullen aan het einde van de cursus gebonden worden. Bij Glas-in-Lood leer je de basis en vaardigheden voor deze bijzondere kunstzinnige techniek. Aan het eind van de cursus heb jij een bijzonder creatieve decoratie gemaakt. Kunstgeschiedenis in Vogelvlucht 2 is een vervolg op deel 1, maar is ook prima op zichzelf te volgen voor iedereen die meer wilt weten over de meest recente kunst van de 20ste en 21ste eeuw. Wil jij liever aan je basisvaardigheden werken, dan is de Basiscursus Tekenen geschikt voor jou. Met een goede tekening heb je de basis te pakken voor vele andere teken- en schildertechnieken. Een goed idee om hierin te investeren dus!

Heb je al meerdere jaren kunstzinnige ervaring en je eigen oeuvre opgebouwd? En wil je dit graag eens presenteren? Schrijf je dan in voor de cursus Represent waarin je leert je eigen werk op een goede manier te presenteren en exposeren. Je leert om jouw eigen verhaal te vertellen door op een speelse en heldere manier te exposeren.

Heb je allang besloten welke cursus je in het najaar bij De Blauwe Schuit wilt volgen? Dan kun je je nu al online schrijven voor de cursus van jouw keuze. Online inschrijven is makkelijk, snel en als je wilt kun je al vooruit betalen, zodat ook dat geregeld is. Handig!