Nieuwe expositie vanaf 13 april!
26 maart 2018

Nieuwe expositie vanaf 13 april!

We laten graag aan iedereen zien wat voor mooie werken onze cursisten maken. Werk waar ze zelf ook trots op zijn. Op 13 april openen we daarom onze nieuwe expositie met een grote diversiteit aan werk. In deze expositie zijn schilderijen en tekeningen te zien van cursisten uit verschillende groepen, die in opdracht van de docenten hebben gewerkt met de thema’s: portret, landschap, het Paard, insecten en het oog. Daarnaast zijn er sieraden te zien gemaakt van zilverklei en beeldhouwwerken van steen.

Ons aanbod cursussen en workshops is heel divers. Deze diversiteit laten we terug komen in deze nieuwe tentoonstelling. De cursisten schilderen met acrylverf van docent Thea Brouwers exposeren hun werken met de thema’s: portret, landschap en model. Cursisten van Titi Smit exposeren werken van acrylverf met gemengde technieken met de opdracht ‘Het Paard’. In de kantine van De Blauwe Schuit hangen kleurige insecten tekeningen en getekende ogen van de groep basistekenen van docent Hilde Schaap. Beeldhouwwerken zijn te zien van de cursisten van Aart Prins. Deze groep bestaat uit een heel aantal hele trouwe leden, die al jaar en dag bij Aart cursus volgen en nog steeds met veel plezier en passie beeldhouwen. Er is vrij gewerkt met verschillende soorten steen en het niveau van de werken is hoog.
Voor het eerst te zien zijn de sieraden van zilverklei, gemaakt door de cursisten van de cursus Sieraden maken met Zilverklei van Mirjam Golverdingen. In de cursus hebben zij de basistechnieken van het boetseren met zilverklei geleerd en meerdere sieraden gemaakt, waarvan een mooie selectie te zien is in de vitrinekasten.

De expositie is van 13 april t/m 8 juli te bezichtigen op de Vredehofstraat 7a in Hoorn. Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Poster expositie apr-mei-juni-juli