Nog even langer gesloten…
1 april 2021

Nog even langer gesloten…

(Update 4 mei) Helaas gaat Stap 2 nog niet op 11 mei in werking. Dat betekent dat De Blauwe Schuit de deuren nog even gesloten houdt. De verwachting is dat Stap 2 op z’n vroegst op 18 mei in zal gaan. Dit horen we dan waarschijnlijk op 11 mei.

(Update 14 april) Er gloort een beetje hoop aan de horizon. De overheid heeft een stappenplan ontwikkeld waarmee langzaam aan de COVID-19 maatregelen versoepeld worden. Volgens het stappenplan zouden wij in Stap 2, op 11 mei, open mogen voor kunst- en cultuurbeoefening. Alles is uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het virus.

Onze deuren blijven nog even gesloten. In elk geval t/m 10 mei. Op 3 mei horen wij of Stap 2 ingezet wordt en wij vanaf 11 mei open mogen.
Nog even geduld dus, maar we zijn blij met een beetje perspectief! Ondertussen houden we iedereen op de hoogte betreft het inhalen van lessen en de start van nieuwe cursussen.
Meer informatie over het stappenplan van de overheid vind je hier: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/04/13/openingsplan-stap-voor-stap-meer-mogelijk

—–

(Update 24 maart) We hadden even hoop op 9 maart dat ‘we’ de goede kant op gingen. Helaas werd gisteren tijdens de persconferentie bekend dat de maatregelen tegen het COVID-19 virus opnieuw zijn verlengd. Dit betekent dat wij onze deuren nog steeds gesloten moeten houden, in elk geval t/m 20 april. Op 13 april volgt een nieuwe persconferentie en daarin horen we wat de mogelijkheden na 20 april zijn. We houden iedereen op de hoogte betreft de inhaallessen en de start van de nieuwe cursussen en eventueel geannuleerde evenementen.

—–

(Update 9 maart) De maatregelen tegen het COVID-19 virus zijn wederom verlengd. Dit betekent dat onze deuren t/m 30 maart gesloten blijven. Op 23 maart kijkt de regering opnieuw naar de maatregelen en naar wat er mogelijk is na 30 maart. We houden iedereen op de hoogte betreft de inhaallessen en de start van de nieuwe cursussen en eventueel geannuleerde evenementen.

—-

(Update 23 februari) Helaas blijven onze deuren nog langer gesloten. In ieder geval t/m maandag 15 maart. Op 8 maart kijkt de regering opnieuw naar de maatregelen en bekijkt wat er mogelijk wordt na 15 maart. We houden onze deelnemers op de hoogte betreft de verschuiving van lessen en de start van het nieuwe seizoen, zodra hier meer duidelijkheid over is.

—–

(Update 2 februari) Helaas blijven onze deuren nog langer gesloten. In ieder geval t/m dinsdag 2 maart. Op 23 februari kijkt de regering opnieuw naar de maatregelen en bekijkt wat er mogelijk wordt na 2 maart. We houden onze deelnemers op de hoogte betreft de verschuiving van lessen en de start van het nieuwe seizoen, zodra hier meer duidelijkheid over is.

—–

Onze lokalen blijven helaas nog even leeg. In navolging van de maatregelen tegen COVID-19 zijn onze deuren nog t/m dinsdag 9 februari gesloten. Deelnemers ontvangen z.s.m. bericht van ons over het verschuiven van de inhaal-lessen en het later starten van het nieuwe cursusseizoen.

We moeten dit nog even samen volhouden.

Blijf gezond! Blijf creatief!