November: Workshopmaand
5 november 2015

November: Workshopmaand

Nu het weer kouder en natter wordt, wordt de tijd rijp voor leuke en gezellig binnen-activiteiten. Er is daarom geen betere tijd voor het volgen van een van onze leuke workshops. November biedt een vol programma.

Op 7 november kun je bijvoorbeeld meespelen in een Reclame tijdens de workshop Reclame maken voor Zeep2! Met docent Astrid Rosenhart bedenk je en speel je mee in een of twee reclamefilmpjes voor bekende Hoornse bedrijven. De filmpjes die worden opgenomen zullen in januari in de theatervoorstelling Zeep2 te zien zijn. Werk je liever met je handen? Dan kun je ‘s ochtends of ‘s middags meedoen met een workshop Pottenbakken. Een gezellige 2,5 uur waarin jij, misschien samen met een vriend, vriendin of broer of zus, de handen uit de mouwen steekt. Ank Haisma leert je de fijne kneepjes van het vak.

Dinsdagavond 10 november staat Vincent van Gogh in de spotlight. Onder leiding van Annemarie Fledderus ga je á la Van Gogh schilderen met olieverf en werken met o.a. rietpen en inkt. Een leuke manier om kennis te maken met deze materialen en te ontdekken wat je ermee kunt.

28 november kun je je slag slaan bij de workshop Speksteen, wederom onder leiding van Ank Haisma, en ervaren wat je allemaal kunt doen met dit bijzondere materiaal. Neem je liever de penseel ter hande? Kom dan in de workshop Expressief schilderen leren hoe je met een losse stijl en vanuit je gevoel een schilderij kunt creëren. Hilde Schaap helpt je hier bij.

Zien we je in november bij De Blauwe Schuit?