Op weg naar het voorjaar!
22 februari 2016

Op weg naar het voorjaar!

We werken op dit moment aan een goed gevuld programma korte cursussen, workshops en masterclasses voor het voorjaar. Deze zullen starten in april en mei. Veel van deze korte cursussen zijn basis en beginners cursussen op verschillende vlakken of bieden verdieping in een van de vele facetten van de kunst. Een ideale manier om kennis te maken met je creativiteit of je vaardigheden uit te breiden. Op dit moment kun je je al inschrijven voor de volgende cursussen.

Zentangle
De nieuwe tekenrage heet Zentangle en Ina Groot helpt je graag op weg deze kunst onder de knie te krijgen. Met deze meditatieve bezigheid ga jij dit jaar een ontspannen zomer tegemoet.

Mythen en legenden in kunst
Liever met je hoofd dan handen aan de slag? Dan is ons aanbod Kunstgeschiedenis zeker interessant voor je. In deze 4 delige cursus, die start op 1 april (géén grapje) ga je met Juliette Verhofstad mee op reis langs de vele kunstwerken die in Europa geïnspireerd zijn op de mythen en legenden van de oude Grieken.

Photoshop Elements
In 5 lessen leert Marc Dorleijn je de basis van werken met Photoshop Elements. De ideale tool om jouw foto’s nog mooier te maken.

Modern 25+ & Jazz 25+
Voor volwassen vrouwen die van beweging en dansen houden en op zoek zijn naar een groepsles in Hoorn die zowel inspanning als ontspanning biedt start 15 april weer een nieuwe reeks van 12 lessen dans o.l.v. Phyllis Kneefel.

In maart volgt het complete programma voor april en mei, dus houd onze website en Facebook goed in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!