Open Dag geslaagd!
15 januari 2015

Open Dag geslaagd!

Wat een ontzettend gezellige Open Dag hebben wij achter de rug. Wij zijn blij met de grote opkomst en nieuwe inschrijvingen die wij gekregen hebben. Kinderen en volwassenen hebben zich prima vermaakt die dag en dat was van de gezichten af te lezen.

 

Alle jonge bezoekers waren zoet met keramiek, striptekenen, textiel, 3D print demonstraties, tekenen en schilderen. Enthousiast gingen de kinderen in de verkleedkleren op de foto. Dit leverde prachtige plaatjes op! Af en toe konden ze even pauzeren en een lekkere warme chocolademelk  drinken. Die ook erg goed in de smaak van de oudere bezoekers viel.

 

Bezoekers gingen in gesprek met docenten, kwamen kijken bij de dansdemonstratie en bewonderde de expositie in onze hal. De magie van het 3D printen was bij iedereen van het gezicht te lezen. Richard van den Brink werd overstelpt met vragen van alle belangstellende. De grote winnaar van onze 3D workshop weggeef actie is Karin Appelman-Stroomer! Wij hopen dat zij geniet van de workshop! Iedereen die achter het net viste kan zich nog opgeven.

Wij denken dat alle bezoekers net zo genoten hebben als wij en hopen iedereen terug te zien in de cursussen en workshops!

Op onze Facebookpagina staat een klein foto impressie van de Open Dag! Neem snel een kijkje!