#Open Doe Dagen 10 t/m 14 september!
30 augustus 2018

#Open Doe Dagen 10 t/m 14 september!

Kunst moet je lekker doen! Daarom kun je je tijdens onze #Open Doe Dagen oriënteren op een creatieve cursus door gratis een proefles te volgen! Dé manier om te ontdekken of een cursus echt iets voor je is. Het programma bestaat uit open lessen, meet & greets en demonstraties. Ervaar hoe het is om mee te doen met aquarel, keramiek of fotografie. Ontmoet de docenten glas-in-lood, schrijven en fijnschilderen of woon een interessante lezing kunstgeschiedenis bij!

Tijdens de #Open Doe Dagen kun je volop kennis maken met het cursusprogramma van De Blauwe Schuit. Alle open lessen, demonstraties en meet&greets vinden plaats op de momenten in de week dat ze normaal gesproken ook worden gegeven. Handig, want zo kun je meteen ervaren of de dag en het tijdstip goed uitkomen voor je. Bovendien maak je op deze manier ook kennis met de professionele docent die ‘jouw’ les gaat geven, zodat de sfeer kunt proeven en zijn of haar stijl van lesgeven kunt meemaken. Open lessen Tijdens de meet & greets en demonstraties maak je kennis met de docent, het materiaal en de techniek. Schroom niet om al je vragen te stellen!

De #Open Doe dagen worden geopend op 9 september tijdens de opening van de nieuwe cursisten-expositie. Je bent van harte welkom bij deze opening waar je gelijk een gelegenheid hebt om aanwezige medewerkers, docenten & cursisten te spreken over De Blauwe Schuit.

Ook onze verhuur-partners presenteren hun aanbod tijdens de #Open Doe Dagen. Zo kun je op maandag meedoen met een proefles Buikdansen van Buikdansschool Alina. Deze proefles kost €6,50 en betaal je contant bij de docent. Kunst Tussen de Schuifdeuren presenteert op woensdagmiddag haar aanbod Kleuterdans en Theaterdans. Ook hier kun je je van te voren voor aanmelden, door de aanbieders rechtstreeks een e-mail te sturen (zie Programma Open Doe Dagen).

Meedoen? Kijk in het programma en meld je vast aan voor de open lessen en meet & greets om zeker te zijn van een plekje. Het voorlopige programma lees je hier: Programma Open Doe Dagen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.