#Open Doe Dagen 14 t/m 18 januari!
10 december 2018

#Open Doe Dagen 14 t/m 18 januari!

Kunst moet je lekker doen! Daarom kun je je tijdens onze #Open Doe Dagen oriënteren op een creatieve cursus door gratis een proefles te volgen! Dé manier om te ontdekken of een cursus echt iets voor je is. Het programma bestaat uit open lessen en meet & greets. Ervaar hoe het is om mee te doen met aquarel, keramiek of dans. Ontmoet de docenten van fotografie, zilverklei of ‘De Schrijver in mij’ ! Kinderen kunnen aan de slag met Tekenen & Schilderen en Keramiek & Speksteen. 

Tijdens de #Open Doe Dagen kun je volop kennis maken met het cursusprogramma van De Blauwe Schuit. Alle open lessen en meet&greets vinden plaats op de momenten in de week dat ze normaal gesproken ook worden gegeven. Handig, want zo kun je meteen ervaren of de dag en het tijdstip goed uitkomen voor je. Bovendien maak je op deze manier ook kennis met de professionele docent die ‘jouw’ les gaat geven, zodat de sfeer kunt proeven en zijn of haar stijl van lesgeven kunt meemaken. In de open lessen ga je aan de slag en werk je actief met het materiaal en de techniek van de cursus. Tijdens de meet & greets maak je kennis met de docent, het materiaal en de techniek en heb je gelegenheid om vragen te stellen.

De #Open Doe Dagen worden feestelijk geopend op 13 januari om 16.00 uur tijdens een nieuwjaarsreceptie. Je bent van harte welkom bij deze opening waar je gelijk een gelegenheid hebt om aanwezige medewerkers, docenten & cursisten te spreken over De Blauwe Schuit.

Ook onze Schuitgenoten presenteren hun aanbod tijdens de #Open Doe Dagen. Zo kun je op maandag meedoen met een proefles Buikdansen van Buikdansschool Alina. Deze proefles kost €6,50 en betaal je contant bij de docent. Anneke Klomp geeft een gratis proefles Biodanza. Kunst Tussen de Schuifdeuren presenteert op woensdagmiddag haar aanbod Kleuterdans en Theaterdans en peuters kunnen op vrijdagochtend dansen in de lessen van Carlijn Visser. Ook hier kun je je van te voren voor aanmelden, door de aanbieders rechtstreeks een e-mail te sturen (zie Programma Open Doe Dagen).

Meedoen? Kijk in het programma en meld je hieronder vast aan voor de open lessen en meet & greets om zeker te zijn van een plekje! Het programma lees je hier: Programma Open Doe Dagen. De les voor schilderen met acryl dinsdagavond 15 januari gaat niet door.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.