#Open Doe Dagen 15 t/m 19 januari!
5 december 2017

#Open Doe Dagen 15 t/m 19 januari!

Kunst moet je lekker doen! Ga jij creatief aan de slag in 2018? Begin dan goed en oriënteer je voor een creatieve cursus tijdens onze #Open Doe Dagen van 15 t/m 19 januari! Dé manier om te ontdekken of een cursus echt iets voor je is. Het programma bestaat uit open lessen, meet & greets en demonstraties. Zo kun je ervaren hoe het is om bezig te zijn met bijvoorbeeld fotografie, keramiek of dans en de docenten zilverklei, glas-in-Lood en fijnschilderen ontmoeten. 

Tijdens de #Open Doe Dagen kun je volop kennis maken met het cursusprogramma van De Blauwe Schuit. Alle open lessen, demonstraties en meet&greets vinden plaats op de momenten in de week dat ze normaal gesproken ook worden gegeven. Handig, want zo kun je meteen ervaren of deze dag en tijdstip goed uitkomen voor je. Bovendien maak je op deze manier ook kennis met de professionele docent die ‘jouw’ les gaat geven, zodat de sfeer kunt proeven en zijn of haar stijl van lesgeven kunt meemaken. In de open lessen ga je zelf aan de slag. Tijdens de meet & greets en demonstraties maak je kennis met de docent, het materiaal en de techniek. Schroom niet om al je vragen te stellen!

De #Open Doe dagen worden geopend op 14 januari tijdens de opening van de nieuwe cursisten-expositie. Maandag 15 januari vind er een échte boekpresentatie plaats van het boek ‘Gebreide Trui’ waarin de verhalen staan van de cursisten schrijven van het najaar ’17. Je bent van harte welkom bij beide evenementen en ook hier in de gelegenheid medewerkers, docenten & cursisten te spreken over De Blauwe Schuit.

Ook onze verhuur-partners presenteren hun aanbod tijdens de #Open Doe Dagen. Zo kun je op maandag meedoen met een proefles Buikdansen van Buikdansschool Alina. Deze proefles kost € 5 en betaal je contant bij de docent. Kunst Tussen de Schuifdeuren presenteert op woensdagmiddag haar aanbod Kleuterdans en Theaterdans. Ook hier kun je je van te voren voor aanmelden, door de aanbieders rechtstreeks een e-mail te sturen (zie Programma #Open Doe Dagen 2018).

Meedoen? Kijk in het programma en meld je vast aan voor de open lessen en meet & greets om zeker te zijn van een plekje. Het voorlopige programma lees je hier: Programma #Open Doe Dagen 2018

Oeps! We konden je formulier niet vinden.