#Open Doe Dagen 11 t/m 15 september
8 juli 2017

#Open Doe Dagen 11 t/m 15 september

Een creatieve cursus lijkt je leuk, maar hoe weet je nou of het ook écht iets voor je is? Kom naar de Open Doe-dagen van De Blauwe Schuit van 11 t/m 15 september en probeer het uit! Met gratis open lessen, ontmoetings-lessen en een lezing, kun je ervaren hoe het is om bezig te zijn met bijvoorbeeld fotografie, kunstgeschiedenis of beeldende kunst.

Tijdens de #Open Doe Dagen kun je volop kennismaken met het programma dat De Blauwe Schuit heeft samengesteld voor het nieuwe seizoen. Alle open lessen vinden plaats op de momenten in de week dat ze normaal gesproken ook worden gegeven. Handig, want zo kun je meteen ervaren of deze dag en tijdstip goed uitkomen voor je. Bovendien maak je op deze manier ook kennis met de professionele docent die ‘jouw’ les gaat geven, zodat de sfeer kunt proeven en zijn of haar stijl van lesgeven kunt meemaken. Er zijn open lessen waarin je gelijk aan de slag gaat, maar ook ontmoetings-lessen waarin je kennis maakt met de docent en de techniek, al je vragen kunt stellen en misschien al kunt voelen aan het materiaal. Vrijdagochtend 15 september is er een kunstlezing van Juliette Verhofstad en licht zij tevens alle cursussen van het komende seizoen toe.

Ook onze verhuur-partners presenteren hun aanbod. Zo kun je op maandag meedoen met een proefles Buikdansen van Buikdansschool Alina. Deze proefles kost € 5 en betaal je contant bij de docent. De vereniging Groei en Bloei houdt op meerdere avonden een presentatie van hun aanbod. Kunst Tussen de Schuifdeuren presenteert op woensdagmiddag haar aanbod Kleuterdans en Theaterdans. En Anneke Klomp verwelkomt je graag in een les Biodanza. Ook hier kun je je van te voren voor aanmelden, door de aanbieders rechtstreeks een e-mail te sturen (zie Programma Open Doe Dagen 2017).

Meedoen? Kijk in het programma en meld je vast aan om zeker te zijn van een plekje. Het programma lees je hier: Programma Open Doe Dagen 2017

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.