Proeven aan eigen talent
15 januari 2014

Proeven aan eigen talent

Het was druk op de Open Dag van de Blauwe Schuit op zondag 12 januari. Jong en oud kwam proeven aan het eigen talent. Kinderen kunnen via gratis introductielessen nog extra op zoek naar hun talent in de week van 20 tot en met 24 januari.

Er werd op zondag 12 januari geschilderd, gebeeldhouwd, gedanst , gefotografeerd en nog veel meer. Ter plekke werd ook ingeschreven voor de cursussen, workshops en activiteiten van het kunstzinnige creativiteitscentrum in Hoorn. Veel cursussen lopen al vol maar er zijn ook nog open plaatsen. Bijvoorbeeld voor de cursussen fijnschilderen, intuïtief schilderen of aquarelleren. Teken je liever? Dan kun je onder andere nog terecht bij Tekenen naar de natuur. Fotografen in spé kunnen de cursus Fotografie I volgen en daarna doorstromen naar onze fotografie vervolgcursussen. Goed voornemen om te gaan bewegen? Ook in de cursussen Moderne dans en Jazz-ballet voor 25+ is plaats. En voor iedereen boven de 50 hebben de leuke en actieve cursus Bewegen voor 50+.

Gratis introductielessen voor kinderen
Ben je onder de 12 en op zoek naar je eigen talent? Kom dan in de week van 20 t/m 24 januari meedoen met de gratis introductielessen voor kinderen. Je kunt tekenen en schilderen, of werken met keramiek en speksteen. Maar ook bijvoorbeeld meedoen met de lessen Totaaltheater. Kijk op onze website om te zien wat je nog meer kunt uitproberen. Zo kom je te weten wat je echt leuk vindt.

Learn from the best
Onze Open Dag gemist? Kijk bij ons cursusaanbod voor welke cursussen of workshops je nog kunt inschrijven en breng je creatieve talent (verder) tot leven. De Blauwe Schuit bevindt zich in het voormalige Vredehofzwembad (altijd gratis parkeerruimte) en biedt een uitgebreide aanbod met professionele docenten die zelf kunstenaar zijn. Learn from the best, dan haal je het beste uit jezelf; dat is ons uitgangspunt.

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod en laatste nieuws? Geïnspireerd blijven door kunst en cultuur? LIKE ons nu op Facebook!