Programma & Reserveren Blauwe Schuit Festival!
20 december 2016

Programma & Reserveren Blauwe Schuit Festival!

Neem een voorproefje op ons nieuwe seizoen! Wat ga jij doen op het Blauwe Schuit Festival op vrijdag 13 januari? Loop rond, kijk rond, ontmoet en probeer! Doe iets wat je altijd hebt willen doen (maar nooit hebt gedurfd?)! Schrijf je in voor workshops en lezingen (zie formulier hieronder), bekijk demonstraties en vraag onze docenten alles over hun cursussen en hun vak. Folky duo Bart & Marianne omlijsten de avond met zang en speels gitaarspel en de Yellow B Big Band van Muziekschool Gerard Boedijn sluit de avond af met een spetterend optreden. Voor de inwendige mens zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar in de kantine (tegen een klein prijsje). De hapjes zijn verzorgd door leerlingen van de richting Cooking & Skills van het SG Newton. De avond duurt van 18:45 tot 23:00 uur!

Art Bites – Workshops

Ontdek wat bij je past en probeer onze korte gratis creatieve workshops. Je kunt meedoen met dans, modeltekenen, keramiek, beeldhouwen, schilderen en nog meer! Kijk in het blokkenschema voor het volledige programma. Wil je zeker zijn van een plekje bij de workshops? Gebruik dan het onderstaande formulier om te reserveren.

Tussen de workshops door zijn docenten beschikbaar voor jouw vragen!

Blauwe Schuit college’s

Korte, boeiende lezingen over kunstgeschiedenis en het presenteren van je eigen werk (Is exposeren iets voor mij?).

Prikkelende demo’s 

Glas-in-Lood maken, papier scheppen of pottenbakken: hoe doe je dat? Onze docenten en cursisten laten het je zien en geven er inspirerende uitleg bij.

Meet-and-Greet markt

Onze docenten zijn professioneel kunstenaar. Spreek ze gerust aan op de meet-and-greet markt en vraag alles wat je wilt weten over de cursus.

Boekpresentatie

Om 20.00 uur is er een feestelijke onthulling van het boek met verzamelde verhalen van cursisten van Elly Godijn, geschreven in de meest recente cursus ‘De Schrijver in mij.’

 

Open het Blokkenschema om het volledige programma te bekijken: Blokkenschema Festival

 

Gebruik het onderstaande formulier om je voor de gele en groene items op het programma in te schrijven. Voor de workshops geld VOL = VOL, dus wees er snel bij als je graag een bepaalde workshop wilt volgen.

 

Inschrijven #OpenDoeDagen september 2022

Schrijf je hier in voor een open les of een ontmoet&groet tijdens onze #OpenDoeDagen

N.B. Zit een groep VOL, dan word je op de wachtlijst geplaatst en geïnformeerd wanneer er een plek vrij komt!
  • Vink hieronder de open les(sen) en/of ontmoet & groet momenten aan die je bij wilt wonen!