Start cursusseizoen vanaf 26 september
15 september 2016

Start cursusseizoen vanaf 26 september

Vanaf maandag 26 september beginnen de meeste cursussen weer bij De Blauwe Schuit. Van een groot aantal cursussen weten we al zeker dat ze zullen starten en sommige zitten al vol! Wij kijken er erg naar uit om alle nieuwe en bestaande cursisten weer bij ons te verwelkomen.

Twijfel je nog of je ergens aan mee wil doen? Wacht dan niet te lang met inschrijven, want voor je het weet is een cursus vol of hebben wij moeten besluiten dat een cursus niet zal starten.

Er is op dit moment nog plek bij onder andere Model & Portret, Keramiek op bijvoorbeeld maandag- en donderdagavond, of bijvoorbeeld bij De Schrijver in mij. Voor de nieuwe cursussen Textiel als beeldend middel en Keramiek in Raku stijl en de succesvolle cursussen Creatief en persoonlijk interieurontwerp en Glas-in-Lood zijn voldoende plekken vrij. Misschien dompel je je liever onder in de Kunstgeschiedenis?

Een aantal cursussen zal later dit najaar starten. Webdesign in WordPress, nieuw in ons assortiment, staat voor begin november gepland. De Basiscursus Pottenbakken, waar nog 2 plekken vrij zijn, start eind november. Of ben je geïnteresseerd in de wisselwerking tussen kunst en techniek? Dan zit je goed bij Interactieve en technische kunst die eind oktober van start gaat.

Laat je verrassen, raakt geïnspireerd, doe meer kennis en vaardigheden op en maak er vooral een heel leuk cursusseizoen van!