Westfriese Cultuurmiddag 20 november!
26 september 2019

Westfriese Cultuurmiddag 20 november!

Woensdag 20 november is het zover: alweer de 6e Westfriese Cultuurmiddag van De Blauwe Schuit! Een middag vol inspiratie, ontmoeting en verbinding voor het onderwijs, culturele ondernemers en de 7 Westfriese gemeenten. Deze middag wordt mogelijk gemaakt vanuit het project Cultuleren (Cultuureducatie met Kwaliteit).

Wat? 

De Westfriese Cultuurmiddag is bedoeld om het onderwijs, gemeenten en cultuuraanbieders samen te brengen. Elke editie kent een andere inhoud. Dit jaar vormt De Blauwe Schuit  het decor voor 7 inspiratievolle workshops waarvan elke deelnemer er één gaat mee doen. Daarnaast worden bezoekers cultuur-educatief geprikkeld door een gastspreker. Dit jaar hebben we SUZAN LUTKE gevraagd voor een boeiende lezing. Natuurlijk sluiten we af met een gezellige borrel. De middag duurt van 14.15 tot +/- 18.00 uur, met om 14.15 de inloop met koffie en thee waarna rond 14.45 het programma start.

Voor wie? 

Ben je ICC-er, leerkracht, cultureel ondernemer of cultuur ambtenaar in de regio Westfriesland? Meld je dan aan om deel te nemen aan deze inspirerende middag. Het programma vind je HIER.

 

Heb je een vraag over de middag? Stuur dan een e-mail r.vanbuitenen@blauweschuit.nl of neem telefonisch contact op (0229 21 39 62).