Westfriese Cultuurmiddag 7 november
8 oktober 2018

Westfriese Cultuurmiddag 7 november

Woensdag 7 november is het zover: de Westfriese Cultuurmiddag! Een middag vol inspiratie, ontmoeting en verbinding voor het onderwijs, culturele ondernemers en de 7 Westfriese gemeenten. Deze middag wordt mogelijk gemaakt vanuit het project Cultuleren (Cultuureducatie met Kwaliteit). Ben je leerkracht PO, ICC-er, cultureel ondernemer of cultuur-ambtenaar in de regio Westfriesland? Meld je dan snel aan!

Dit jaar staat de cultuurmiddag in het teken van aan de slag gaan. Want dat is de bedoeling! De Blauwe Schuit vormt het decor voor 9 weergaloze workshops waar alle deelnemers er één van mee doen. Maar eerst word je cultuur-educatief geprikkeld door de gastspreker van die middag WOLF BRINKMAN! Na de lezing en workshops is er tijd voor een borrel en een ontmoeting met de overige aanwezigen. De middag duurt van 14.15 tot +/- 18.00 uur.

Ben je ICC-er, leerkracht primair onderwijs, cultureel ondernemer of cultuur ambtenaar in de regio Westfriesland? Meld je dan aan om deel te nemen aan deze inspirerende middag. Het programma vind je HIER.

Let op: aanmelden kan t/m 15 oktober!

Heb je een vraag over de middag? Stuur dan een e-mail r.vanbuitenen@blauweschuit.nl of neem telefonisch contact op (0229 21 39 62).