Zomerschool
4 juni 2019

Zomerschool

Wil jij ook in de zomer creatief aan de slag? Of heb je dan de tijd om een nieuwe hobby te verkennen? Tijdens de Zomerschool Schilderen of Beeldhouwen ben je 2 weken intensief bezig met het creatieve proces. De Zomerschool Schilderen is speciaal voor iedereen die al met schilderen bezig is. De Zomerschool Beeldhouwen is er voor beginnende en gevorderde beeldhouwers.

Zomerschool Schilderen

De Zomerschool Schilderen staat onder begeleiding van docent Hilde Schaap. Met theorie en oefeningen zoekt zij met jou de verdieping op. Kleurenleer, compositie, perspectief en oefeningen in bijvoorbeeld dripping en expressief schilderen, kunnen allemaal aan bod komen. De cursus is geschikt voor iedereen die al met schilderen bezig is. Ideaal om je grenzen te verleggen en te ontdekken wat je allemaal nog meer kunt!

Zomerschool Beeldhouwen

De Zomerschool Beeldhouwen is nieuw en is een uitgelezen kans om als beginner intensief met beeldhouwen kennis te maken. Docent Aart Prins begeleidt je bij dit proces. Ook gevorderde beeldhouwers zijn welkom om bijvoorbeeld een werk af te maken of te starten met een nieuw project. Elke deelnemers wordt individueel begeleidt bij zijn of haar project.

Wil je mee doen? Schrijf je dan in voor vrijdag 5 juli!