Zomerschool Blauwe Schuit
24 juni 2018

Zomerschool Blauwe Schuit

Krijg jij geen genoeg van lekker creatief bezig zijn? En ben je deze zomer, van 23 juli t/m 3 augustus vrij? Doe dan mee met een van onze Zomerscholen. Maar liefst drie zomerscholen staan op het programma: schilderen, beeldhouwen en pottenbakken.

Stel je voor dat je elke dag met je favoriete hobby kunt bezig zijn! Dat kan tijdens de Zomerschool. Tijdens de zomerschool krijg je elke werkdag les van een professionele docent. Het is een uitgelezen kans om iets nieuws te leren, of je vaardigheden verder te ontwikkelen. Er is een Zomerschool schilderen, beeldhouwen of pottenbakken.

De zomerschool Schilderen is speciaal voor iedereen die al ervaring heeft met schilderen en graag nieuwe inspiratie en technieken wil leren. Docent Hilde Schaap laat je kennis maken met verschillende technieken en geeft je meer theoretische kennis en kunstgeschiedenis.

De zomerscholen Beeldhouwen en Pottenbakken zijn voor zowel beginners die een nieuwe hobby willen oppakken, als gevorderden die graag met hun hobby bezig zijn. Beeldhouwdocent Aart Prins begeleidt je graag bij het maken van je eerste beeld, het verfijnen van je huidige werkstuk of het creƫren van een nieuw beeld. Bij mooi weer wordt er lekker buiten gehakt! Keramiekdocent Reinier den Adel brengt je graag de basis van het Pottenbakken bij. Je begint met leren centreren en een aantal basisvormen draaien. Hoe meer je oefent hoe leuker het wordt als je merkt dat je de klei naar je hand kunt zetten. Gevorderde draaiers kunnen lekker aan de slag met hun favoriete bezigheid. Elke draaier heeft een eigen draaiplaat ter beschikking.

Zie jij jezelf al creatief aan de slag gaan deze zomer? Geef je dan snel op, want het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie over de zomercursussen vindt je HIER.