Bellydance Fit & Buikdanslessen | Schuitgenoot

Maak je lichaam soepel en verbeter je conditie, start met Bellydance Fit! Buikdanseres Alina geeft beginners- en gevorderden les in Hoorn. Bij Bellydance Fit les de oriëntaalse dans de perfecte basis om al je spieren aan het werk te zetten. Op hedendaagse en opzwepende muziek met vaak een flinke beat trainen we verschillende spiergroepen. Bellydance …

Tijd:
woensdagavond of zaterdagochtend

Maak je lichaam soepel en verbeter je conditie, start met Bellydance Fit!

Buikdanseres Alina geeft beginners- en gevorderden les in Hoorn.

Bij Bellydance Fit les de oriëntaalse dans de perfecte basis om al je spieren aan het werk te zetten. Op hedendaagse en opzwepende muziek met vaak een flinke beat trainen we verschillende spiergroepen. Bellydance Fit is eigenlijk een superleuke work-out die je niet in een sportschool doet maar in De Blauwe Schuit, en onder leiding van een energieke dansjuf die iedereen in beweging krijgt! Uiteraard komen er verschillende bewegingen uit de buikdans voorbij. Dit gaat in een rap tempo zodat je 75 minuten later voldaan, blij, met het zweet op je voorhoofd EN vol endorfine de danszaal weer verlaat!

Wat komt er aan bod? Onder andere heupbewegingen, soepele bewegingen met het bovenlichaam. Je traint je je rug- en buikspieren en ook de schouders, nek- en beenspieren worden niet overgeslagen. Deze oefeningen zijn zeer geschikt voor dames met bekken-, rug- en nekklachten. Bellydance Fit wordt daarom ook aangeraden door fysiotherapeuten.

De sfeer gedurende de lessen is altijd ontspannen en heel gezellig, er wordt altijd gelachen!

Bellydance Fit is uitermate geschikt voor vrouwen met o.a. bekkeninstabiliteit, schouderklachten en rugproblemen. Tijdens het dansen isoleer je de bewegingen en gebruik je alle spieren. Op deze manier maak je op een gecontroleerde manier je lichaam soepel en fit. Wil je je conditie verbeteren, dan is Bellydance Fit de perfecte work-out. Tijdens de lessen draag je een lange rok of lekker loszittende (jogging)broek met een shirtje. Een blote buik is niet verplicht! We dansen op sokken of blote voeten, als je ze hebt, dansschoentjes met een leren zooltje. Alina verzorgt de buikdansaankleding zoals een sjaal met muntjes of sluiers. Uiteraard mag je deze gebruiken maar het hoeft niet. Door de opbouw van de lessen, zijn ze geschikt voor dames van alle leeftijden. Dus dans je fit in je eigen tempo met fijne oefeningen! Ben je toe aan een grotere uitdaging, dan kun je overstappen naar de gevorderdenlessen waar de nadruk meer ligt op choreografieën dansen.

De kosten voor een lesperiode van 10 weken bedragen € 162,50. Gedurende 10 weken kun je iedere week aan alle lessen meedoen.

Voor de dames die niet iedere week kunnen komen, bestaat de 5 strippenkaart. Deze kaart is geldig gedurende 10 weken en kost € 85,- per persoon. Deze 5 strippenkaart staat op jouw naam. Je kan komen wanneer je wilt, tot de 5 strippen ‘op’ zijn. Deze kaart is geschikt voor dames die ongeveer de helft van een lesperiode kunnen meedoen. Als de 5 strippen na 10 weken niet allemaal gebruikt zijn, dien aan het begin van de volgende lesperiode een nieuwe strippenkaart aan te schaffen.

Wil je kennis maken met Bellydance Fit of buikdansen voor gevorderden? Haak dan gezellig aan met een proefabonnement. Dit abonnement bestaat uit 3 lessen en kost slechts € 35,- i.p.v. € 49,- Je kan met een proefabonnement op ieder moment tijdens de cursus meedoen. Je kan ook 1 proefles meedoen, deze kost € 15,-.

Leslocatie
Gevorderden – woensdag 20:00 -21:15 – De Blauwe Schuit – Vredehofstraat 7 – Hoorn
Beginners – zaterdag 10:30-11:45 – De Blauwe Schuit – Vredehofstraat 7 – Hoorn

Contact en aanmelden via info@buikdansen.nu / 06-81565992 of kijk op www.buikdansen.nu met buikdanseres Alina.