Schilderen met acrylverf

Let op: voor deze cursus hebben huidige cursisten voorrang bij inschrijving tot 1 juni.

Houd je van schilderen of lijk het je leuk om dit te leren? Dan is dit de ideale cursus om kennis te maken met de verschillende schilderstechnieken en het werken met acrylverf. Samen met de docent stippel je je eigen weg uit. Werk je graag figuratief of juist abstract? Spreekt een bepaalde stroming in de kunst je aan? Je leert gebruikmaken van acrylverf en deze verf op verschillende manieren te gebruiken. Ook leer je iets over compositie, kleur, vorm, stijl en beweging.  De begeleiding is altijd individueel, waardoor zowel beginners als gevorderden aan de cursus kunnen deelnemen.

Kijk bij meer informatie voor meer details over de cursus.

Docent:
Thea Brouwers
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
dinsdag 19:30 tot 22:00
Aantal lessen:
12

Helaas volgeboekt

Houd je van schilderen of lijk het je leuk om dit te leren? Dan is dit de ideale cursus om kennis te maken met de verschillende schilderstechnieken en het werken met acrylverf. Samen met de docent stippel je je eigen weg uit. Werk je graag figuratief of juist abstract? Spreekt een bepaalde stroming in de kunst je aan? Je leert gebruikmaken van acrylverf en deze verf op verschillende manieren te gebruiken. Ook leer je iets over compositie, kleur, vorm, stijl en beweging. De docent werken met opdrachten, maar je bent ook vrij om je fantasie de vrije loop te laten en je eigen onderwerp te kiezen.  De begeleiding is altijd individueel, waardoor zowel beginners als gevorderden aan de cursus kunnen deelnemen.

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

Lesdata: 20, 27 september, 4, 11, 25 oktober, 1, 8, 15, 22, 29 november, 6, 13 december 2022.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Let op: voor deze cursus hanteren wij de voorrangsregeling voor bestaande deelnemers aan de cursus. Zij hebben voorrang op plaatsing in de cursus indien zij zich voor 1 juni hebben aangemeld. Na deze datum is de inschrijving geopend voor nieuwe cursisten. Ben je een nieuwe cursist dan word je op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt uiteraard z.s.m. bericht als er een plek vrijkomt in deze cursus.

 

 

Helaas volgeboekt