Acryl en gemengde techniek

In deze cursus werk je met acryl, sneldrogende verf op waterbasis, in combinatie met andere materialen. Door te experimenteren met deze materialen bevorder je een grotere vrijheid en expressie. Inspiratie haal je uit modelstudies, stillevens en foto’s, maar ook uit teksten en muziek. In de opdrachten wordt altijd aandacht besteed aan een beeldaspect zoals kleur, lijn, vorm, compositie of materiaal. Beginners en gevorderden zijn welkom. 

Kijk bij meer informatie voor meer details over de cursus.

 

Docent:
Thea Brouwers
Doelgroep:
vanaf 18 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
dinsdag 10:00 tot 12:30
Aantal lessen:
10

Helaas volgeboekt

In deze cursus werk je met acryl, sneldrogende verf op waterbasis, in combinatie met andere materialen. Door aan de ondergrond bijvoorbeeld papier en karton, stof, zand, gesso en collage-materialen toe te voegen, ontstaat een andere oppervlakte en gelaagdheid. Het experimenteren met deze materialen bevordert een grotere vrijheid en expressie en is een mooie manier om je eigen creativiteit te ontdekken. Inspiratie haal je uit modelstudies, stillevens en foto’s, maar ook uit teksten en muziek. In de opdrachten wordt altijd aandacht besteed aan een beeldaspect zoals kleur, lijn, vorm, compositie of materiaal. De eindresultaten kunnen zowel herkenbaar als abstract zijn. Beginners en gevorderden zijn welkom. 

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

Lesdata: 17 en 24 september, 1, 8, 15 en 22 oktober, 5, 12, 19 en 26 november 2024.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Helaas volgeboekt