Tekenen en schilderen algemeen

Let op: Voor deze cursus geldt een voorinschrijvingsperiode t/m 17 december 2023. Bestaande cursisten in de groep hebben tijdens deze periode voorrang bij inschrijving. Ben je nieuw in de groep? Dan word je eerst op de wachtlijst geplaatst. Na 17 december hoor je of er een plek voor je is in de cursus.

Houd je van schilderen of lijk het je leuk om dit te leren? Dan is dit de ideale cursus om kennis te maken met de verschillende schilderstechnieken en het werken met acrylverf. Samen met de docent stippel je je eigen weg uit. Werk je graag figuratief of juist abstract? Spreekt een bepaalde stroming in de kunst je aan? Je leert gebruikmaken van acrylverf en deze verf op verschillende manieren te gebruiken. Ook leer je iets over compositie, kleur, vorm, stijl en beweging.  De begeleiding is altijd individueel, waardoor zowel beginners als gevorderden aan de cursus kunnen deelnemen.

Kijk bij meer informatie voor meer details over de cursus.

Docent:
Daphne Gerritsma
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
vrijdag 9:30 tot 12:00
Aantal lessen:
10

3 plaats(en) beschikbaar

Houd je van tekenen en schilderen of lijkt het je leuk om dit te leren? Dan is dit de ideale cursus om kennis te maken met de verschillende teken- en schilderstechnieken! Je leert gebruikmaken van o.a. potlood, houtskool en acrylverf en deze op verschillende manieren te gebruiken. Ook leer je iets over compositie, kleur, vorm, stijl en beweging. De docent werkt met opdrachten, waarin steeds een andere techniek gebruikt wordt. De begeleiding is altijd individueel, waardoor zowel beginners als gevorderden aan de cursus kunnen deelnemen.

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

Lesdata zijn: 26 januari, 2, 9 en 16 februari, 1, 8, 15, 22 en 29 maart en 5 april 2024.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

3 plaats(en) beschikbaar