Tekenen en schilderen voor kinderen 6 t/m 8 jaar

Let op: De start van deze cursus wordt uitgesteld i.v.m. de COVID-19 maatregelen. De nieuwe planning maken we, onder voorbehoud van nieuwe maatregelen, bekend na de persconferentie op 13 april. 

Ben je gek op tekenen en schilderen? En wil je ook wel eens kennis maken met andere materialen en technieken? In de Blauwe Schuit kun je experimenteren en uitproberen! Achter een échte schildersezel werk je met houtskool, potlood, markers, stiften, inkt, waterverf of pastelkrijt, of je gaat een linoleumsnede maken. In de les krijg je van de docent allerlei verrassende en grappige opdrachten. Er is ook ruimte voor persoonlijke projecten naast groepsopdrachten. Je eigen fantasie is natuurlijk de belangrijkste inspiratiebron.

Docent:
Bertjan van Eijsden
Doelgroep:
6 t/m 8 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
donderdag 15:30 tot 16:30 uur
Aantal lessen:
10

10 plaats(en) beschikbaar

Ben je gek op tekenen en schilderen? En wil je ook wel eens kennis maken met andere materialen en technieken? In De Blauwe Schuit krijg je de kans om dat uit te proberen! Ontdek hier hoe leuk het is om weer met verf, potlood of inkt iets te maken.

Achter een échte schildersezel werk je met houtskool, potlood, stiften, inkt, waterverf of pastelkrijt. In de les krijg je van de docent allerlei verrassende en grappige opdrachten, maar er is ook veel ruimte voor persoonlijke inbreng bij de groepsopdrachten. Je eigen fantasie is de belangrijkste inspiratiebron. Daarnaast krijg je ideeën door de natuur, huizen, dieren, mensen, illustrators en andere kunstenaars, het dagelijkse leven en natuurlijk wie je zelf bent.

Alle kunstwerken die je maakt krijg met je mee naar huis.

Lesdata: 28 januari, 4, 11 en 18 februari, 4, 11, 18 en 25 maart, 1 en 8 april 2021

Maximaal aantal deelnemers is 12.

Voor oudere kinderen zijn er de cursussen  Tekenen en schilderen voor kinderen 9 t/m 12 jaar en Tekenen en schilderen jongeren 12 t/m 18 jaar

 

10 plaats(en) beschikbaar