Tekenen en schilderen voor kinderen 6 t/m 8 jaar

Ben je gek op tekenen en schilderen? En wil je ook wel eens kennis maken met andere materialen en technieken? In de Blauwe Schuit kun je experimenteren en uitproberen! Achter een échte schildersezel werk je met houtskool, potlood, markers, stiften, inkt, waterverf of pastelkrijt. In de les krijg je van de docent allerlei verrassende en grappige opdrachten. Er is ook ruimte voor persoonlijke projecten naast groepsopdrachten. Je eigen fantasie is natuurlijk de belangrijkste inspiratiebron.

Kijk bij meer informatie voor meer details over de cursus.

Docent:
Bertjan van Eijsden
Doelgroep:
6 t/m 8 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
donderdag 15:30 tot 16:30 uur
Aantal lessen:
10

6 plaats(en) beschikbaar

Doe op donderdag 27 januari mee met een gratis proefles! Vooraf aanmelden is gewenst en kan door een e-mail met naam en telefoonnummer te sturen naar info@blauweschuit.nl 

Ben je gek op tekenen en schilderen? En wil je ook wel eens kennis maken met andere materialen en technieken? In De Blauwe Schuit krijg je de kans om dat uit te proberen! Ontdek hier hoe leuk het is om weer met verf, potlood of inkt iets te maken.

Achter een échte schildersezel werk je met houtskool, potlood, stiften, inkt, waterverf of pastelkrijt. In de les krijg je van de docent allerlei verrassende en grappige opdrachten, maar er is ook veel ruimte voor persoonlijke inbreng bij de groepsopdrachten. Je eigen fantasie is de belangrijkste inspiratiebron. Daarnaast krijg je ideeën door de natuur, huizen, dieren, mensen, illustrators en andere kunstenaars, het dagelijkse leven en natuurlijk wie je zelf bent.

Alle kunstwerken die je maakt krijg met je mee naar huis.

Lesdata: 3, 10 en 17 februari, 3, 10, 17, 24 en 31 maart, 7 en 14 april 2022.

Maximaal aantal deelnemers is 12.

Voor oudere kinderen zijn er de cursussen  Tekenen en schilderen voor kinderen 9 t/m 12 jaar (maandag en dinsdag) en Tekenen en schilderen jongeren 12 t/m 18 jaar

 

6 plaats(en) beschikbaar