Zomerschool – Keramiek & Pottenbakken

Ontdek de magie van werken met klei tijdens de Zomerschool – Keramiek & Pottenbakken! In 6 lessen maak je kennis met verschillende technieken zoals boetseren, pottenbakken op de draaischijf of een werkstuk opbouwen met de ring- of plaattechniek. Je kunt van alles proberen, of je op één techniek richten om daar bedreven in te raken. …

Docent:
Marian Daems
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 12:30 uur
Aantal lessen:
6

Helaas volgeboekt

Ontdek de magie van werken met klei tijdens de Zomerschool – Keramiek & Pottenbakken!

In 6 lessen maak je kennis met verschillende technieken zoals boetseren, pottenbakken op de draaischijf of een werkstuk opbouwen met de ring- of plaattechniek. Je kunt van alles proberen, of je op één techniek richten om daar bedreven in te raken. Ben je al bekend met het werken met klei, dan is het ook mogelijk zelfstandig aan een project te werken. Docent Marian Daems begeleidt elke deelnemer waar nodig.

Maximale groepsgrootte is 10 deelnemers.

Deze intensieve cursus bestaat uit 6 lessen, van 10.00 tot 12.30 uur op woensdag 21, donderdag 22, vrijdag 23, woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 juli.

Materiaal, bestaande uit 1 brood klei, gebruik van draaischijf, gereedschappen en glazuur is inbegrepen. Extra klei kan worden afgerekend á € 8,50 per brood bij de docent.

Aanmelden kan tot vrijdag 9 juli.

 

Helaas volgeboekt