Etsen in het Westfries Museum!
1 juli 2024

Etsen in het Westfries Museum!

Ben je van plan een bezoek te brengen aan de nieuwe expositie in het Westfries Museum: Rembrandt, de fotograaf? Combineer je bezoek dan met een leuke activiteit. In samenwerking met De Blauwe Schuit kun je ets workshops volgen in een speciaal ingericht ets-atelier in het museum. Je kunt meedoen met het gratis inloop Ets-atelier; waar je met een eenvoudige lino-techniek aan de slag gaat. Of doe mee met de Workshop ‘Etsen als Rembrandt’ waarin je dieper op de etstechniek ingaat en kennis maakt met verschillende technieken. Voor het gratis inloop Ets-atelier heb je wel toegang tot het museum nodig. Deze zit bij het Workshop ‘Etsen als Rembrandt’ bij de prijs inbegrepen (met een museumjaarkaart betaal je alleen € 7,50 voor de workshop).

In het gratis inloop Ets-Atelier leer zelf etsen in foamplaat. Dit is geschikt voor alle leeftijden en reserveren is niet nodig (maar vol = vol). Kom op onderstaande data naar het gratis inloopatelier, inloop tussen 14:00 en 15:00 uur.

De data voor het inloop Ets-Atelier zijn: zaterdag 22 juni, zondag 7 juli, zaterdag 13 juli, zondag 21 juli, zaterdag 27 juli, zondag 18 augustus, zaterdag 31 augustus, vrijdag 13 september, zaterdag 28 september, zaterdag 12 oktober, zaterdag 26 oktober, zaterdag 2 november.

Liever wat meer tijd om het etsen onder de knie te krijgen? Meld je dan aan voor de workshop ‘Etsen als Rembrandt’ op een van de onderstaande dagen. De workshop is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en is van 14:00 tot 15:30 uur.

De data voor de workshop ‘Etsen als Rembrandt’ zijn: zondag 30 juni, woensdag 21 augustus, vrijdag 6 september, vrijdag 20 september, vrijdag 18 oktober, vrijdag 1 november.

Aanmelden voor de workshop kun je rechtstreeks via de website van het Westfries Museum.