Expositie Blauwe Schuit
22 januari 2016

Expositie Blauwe Schuit

Vanaf 4 januari hangt er een nieuwe expositie in de gangen van De Blauwe Schuit. Wij zijn bijzonder trots op deze expositie, omdat het de eerst expositie is naar aanleiding van de cursus Represent: Exposeren & Presenteren. Daarnaast vind je werken van cursisten van diverse cursussen van De Blauwe Schuit. Wil je een mooie inkijk in wat je bij De Blauwe Schuit kunt leren? Kom dan langs en laat je inspireren door de diverse beelden en werken. 

Er zijn werken te zien van de cursisten van de cursus exposeren en presenteren door Daphne Bos, een selectie winterimpressies van de Acryl groep van Titi Smit, een deurenserie van de olieverf groep van Hilde Schaap, glas-in-lood van Jacqueline Turner en bronzen beelden van de cursisten van Frans Hage. Werken van de cursisten Guus van der Werf, Adriaan Willigers, Vera Schipper en Piet Buijsman, die de cursus Represent hebben gevolgd, zijn extra uitgelicht. Meer informatie over de inhoud van de expositie kun je hier lezen!

De expositie is van 4 januari tot 21 februari 2016  te bezichtigen in De Blauwe Schuit tijdens onze openingstijden – maandag: 13.00-16.30 uur en dinsdag t/m vrijdag: 9.00-16.30 uur.