Open dag zondag 30 augustus
12 juni 2015

Open dag zondag 30 augustus

Maak het mee bij De Blauwe Schuit!

Wat ga jij doen in het nieuwe seizoen? Kom uitproberen wat je leuk vindt en waar je creatieve talent ligt. Het kan allemaal op 30 augustus bij de Open dag van De Blauwe Schuit, het centrum voor kunst en creativiteit in Hoorn. Je kunt gratis kijken naar of meedoen met dans, beeldhouwen, theatermaken, striptekenen, fotograferen en nog veel meer. Zoals gratis ijsjes eten.

De Open Dag van De Blauwe Schuit is een inspirerend en uitdagend zondags uitje voor jong en oud. Bovendien is het een goede kans om te zien wat bij je past. Er zijn buikdansoptredens, open lessen theater en een workshop aquarel om aan deel te nemen. Ook kun je proeven van het nieuwe aanbod in korte workshops of cursussen van De Blauwe Schuit, zoals glas-in-Lood, schrijven, filmpjes maken, kunstgeschiedenis, represent (presenteren en exposeren van eigen werk) en bijzondere nieuwe teken- en schildercursussen.

Het leukste (gratis) uitje van de zomer!
In alle lokalen zijn docenten en cursisten aan het werk. Je kunt meedoen met onze korte demoworkshops of gewoon kijken, maar ook vragen stellen en in gesprek gaan met onze professionele en gedreven docenten. Ze vertellen je graag meer! Voor kinderen is de Open dag altijd leuk: er is een speurtocht, verkleden in de theaterzaal, de theaterfotoshoot, striptekenen, dansend een schilderij maken, keramiek en speksteen bewerken, tekenen en schilderen, textiel maar ook een open les theater. Kom spelend ontdekken wat jij wilt, binnen in het voormalige zwembadgebouw of lekker buiten in de partytent.

Dat en nog veel meer – zoals gratis ijsjes! – maak je allemaal mee bij De Blauwe Schuit op 30 augustus  2015 van 13.00 tot 17.00 uur.

Vredehofstraat 7a in Hoorn (altijd gratis parkeerplaatsen!)