Opening nieuwe seizoen!
8 juli 2017

Opening nieuwe seizoen!

Op zondag 10 september viert De Blauwe Schuit de start van het nieuwe creatieve seizoen. Om 16.00 uur die dag is de feestelijke opening van de expositie die bestaat uit beeldhouwwerken van de groep van docent Joop Hollanders en schilderijen van cursisten van docenten Thea Brouwers, Hilde Schaap en Titi Smit. De beeldhouwers van Joop hebben in albast gewerkt, een prachtige doorschijnende steensoort waarmee je mooi effecten in een beeldhouwwerk kunt aanbrengen. De doeken van de cursisten van Thea, Hilde en Titi vormen een mooi mengeling van het diverse talent wat bij De Blauwe Schuit rondloopt. Ze zijn gemaakt aan de hand van verschillende opdrachten en met diverse materialen en laat daarmee mooi de mogelijkheden van het platte doek zien.

Ook hangen er foto’s die de werkgroep Fotografie het afgelopen seizoen heeft gemaakt van het zangevenement De Volgspot. Deelnemers aan dit evenement, dat hobbyzangers coacht naar een optreden met band, zingen tijdens de opening nog eenmaal ‘hun’ nummer, samen met de band Two Shakes of a Lamb’s Tail, die ook eigen werk zal spelen. Dat belooft een mooi feestje te worden!

De opening is gratis en voor iedereen toegankelijk. Kom genieten van een drankje, mooie kunst en muziek! Start het creatieve seizoen samen met ons (en schrijf je ook even in voor een gratis les tijdens de #Open Doe Dagen vanaf 11 september!).

Expositie uitnodiging website