Schrijven bij De Blauwe Schuit!
26 september 2019

Schrijven bij De Blauwe Schuit!

Werk jij aan een eerste boek? Schrijf je graag verhalen of essays? Of wil je dit gaan doen, maar weet je niet waar te beginnen? Zoek je motivatie om te blijven schrijven? Kom dan mee doen met het Schrijfcafé! Schrijver en uitgever Elly Godijn geeft maandelijks tips, oefeningen en opdrachten waarmee jij en je medecursisten aan de slag kunnen.

Elly geeft al een aantal jaren cursussen schrijven bij De Blauwe Schuit. Onder de noemer ‘De Schrijver in mij’ wil ze je helpen jouw eigen schrijfstijl te ontdekken én een betere schrijver te worden. Elk mens heeft wel een verhaal in zich, maar hoe zet je dat verhaal goed op papier? Hoe maak je het aantrekkelijk voor de lezer, zonder dat het verhaal het karakter van de verteller verliest? Uit eerdere cursussen zijn 4 leuke verhalen bundels ontstaan.

Het Schrijfcafé is bedoeld voor wie zelf af en toe al bezig is met schrijven. Het is bedoeld als plek om te sparren met mede-schrijvers. Waar je tips en oefeningen haalt die jou helpen met het schrijven. Met de opdrachten die je elke maand mee krijgt ontwikkel je je verder. Daarnaast leer je van elkaar door elkaars werk te lezen, te luisteren en feedback te geven. Extra leuk is dat er, als er voldoende verhalen zijn, deze worden gebundeld in een verhalenbundel.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Schrijf je dan snel in voor het Schrijfcafé. 10 oktober is de eerste bijeenkomst! Inschrijven kan HIER.