Basis Tekenen

Let op: De start van deze cursus wordt uitgesteld i.v.m. de COVID-19 maatregelen. De nieuwe planning maken we, onder voorbehoud van nieuwe maatregelen, bekend na de persconferentie op 13 april. 

Een goed begin is het halve werk. Daarom begonnen alle grote meesters met een schets op papier. Van een paar strepen tot een gedetailleerde studie. Tekenen is de basis voor elk schilderij en aquarel. Wil je jouw eigen tekentechniek blijven verbeteren? Dan is deze tekencursus voor beginners & gevorderden een goed idee.

Docent:
Hilde Schaap
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
vrijdag 13:00 tot 15:30
Aantal lessen:
12

1 plaats(en) beschikbaar

Een goed begin is het halve werk. Daarom begonnen alle grote meesters met een schets op papier. Van een paar strepen tot een gedetailleerde studie. Tekenen is de basis voor elk schilderij en aquarel. Wil je jouw eigen tekentechniek blijven verbeteren? Dan is deze tekencursus voor beginners & gevorderden een goed idee. De basiskennis heb je in huis en door middel van uitdagende opdrachten wordt je steeds uitgedaagd je vaardigheden te ontwikkelen. In de opdrachten wordt ingegaan op diverse onderwerpen als stillevens, landschap en portrettekenen of textuur- en stofuitdrukking en kleurgebruik.

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

Voor het oefenen thuis raden we je in ieder geval aan om zelf een set potloden van verschillende hardheid aan te schaffen en een kneedgum.

Lesdata zijn: 29 januari, 5, 12 en 19 februari, 5, 12, 19 en 26 maart, 2, 9, 16 en 23 april 2021.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. 

 

1 plaats(en) beschikbaar