Werkgroep II Fotografie – Gevorderden

Heb je de cursus Fotografie Basis afgerond bij De Blauwe Schuit en zoek je naar een vervolg om bezig te blijven met fotografie? Met deze maandelijkse Werkgroep Fotografie zit je goed. Het fundament qua kennis is gelegd, nu is het aan jou om je het geleerde eigen te maken. Dat lukt alleen als je regelmatig met fotografie bezig blijft. De Werkgroep is daar een mooie stimulans voor.

Klik op meer informatie voor meer info over de cursus en de data.

 

Docent:
Marc Dorleijn
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
Fotografie basis
Tijd:
dinsdag 19:30 tot 22:00
Aantal lessen:
10

4 plaats(en) beschikbaar

Heb je de cursus Fotografie Basis afgerond bij De Blauwe Schuit en zoek je naar een vervolg om bezig te blijven met fotografie? Met deze maandelijkse Werkgroep Fotografie zit je goed. Het fundament qua kennis is gelegd, nu is het aan jou om je het geleerde eigen te maken. Dat lukt alleen als je regelmatig met fotografie bezig blijft. De Werkgroep is daar een mooie stimulans voor. Een maal per maand komt de groep bij elkaar onder leiding van de docent Marc Dorleijn. Aan de hand van opdrachten worden allerlei facetten van de fotografie aangekaart. Elke bijeenkomst wordt het gemaakte werk gezamenlijk besproken. Hierbij wordt gekeken naar de gebruikte techniek, inhoud en schoonheid. Blijf jezelf uitdagen en doe mee!

De lesdata zijn: 17 september, 15 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari, 11 februari, 11 maart, 15 april, 20 mei en 10 juni (reservedatum 2 juli).

Deze werkgroep is speciaal voor fotografen die onze cursus Fotografie Basis hebben afgerond.

Maximale groepsgrootte is 10 deelnemers. 

 

4 plaats(en) beschikbaar