Werkgroep Fotografie – Gevorderden I

Let op: voor deze cursus hebben huidige cursisten voorrang bij inschrijving tot 1 juni.

Heb je de cursus Fotografie Basis afgerond bij De Blauwe Schuit en zoek je naar een vervolg om bezig te blijven met fotografie? Met deze maandelijkse Werkgroep Fotografie zit je goed. Het fundament qua kennis is gelegd, nu is het aan jou om je het geleerde eigen te maken. Dat lukt alleen als je regelmatig met fotografie bezig blijft. De Werkgroep Basis is daar een mooie stimulans voor….

 

Docent:
Marc Dorleijn
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
Fotografie basis
Tijd:
dinsdag 19:30 tot 22:00
Aantal lessen:
10

9 plaats(en) beschikbaar

Heb je de cursus Fotografie Basis afgerond bij De Blauwe Schuit en zoek je naar een vervolg om bezig te blijven met fotografie? Met deze maandelijkse Werkgroep Fotografie zit je goed. Het fundament qua kennis is gelegd, nu is het aan jou om je het geleerde eigen te maken. Dat lukt alleen als je regelmatig met fotografie bezig blijft. De Werkgroep Basis is daar een mooie stimulans voor. Een maal per maand komt de groep bij elkaar onder leiding van de docent Marc Dorleijn. Aan de hand van opdrachten worden allerlei facetten van de fotografie aangekaart. Elke bijeenkomst wordt het gemaakte werk gezamenlijk besproken. Hierbij wordt gekeken naar de gebruikte techniek, inhoud en schoonheid. Blijf jezelf uitdagen en doe mee!

De lesdata zijn: 27 september, 25 oktober, 22 november, 20 december, 17 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april, 16 mei, 13 juni (reservedatum 27 juni).

Deze werkgroep is speciaal voor fotografen die onze cursus Fotografie Basis hebben afgerond.

Maximale groepsgrootte is 10 deelnemers. 

Let op: voor deze cursus hanteren wij de voorrangsregeling voor bestaande deelnemers aan de cursus. Zij hebben voorrang op plaatsing in de cursus indien zij zich voor 1 juni hebben aangemeld. Na deze datum is de inschrijving geopend voor nieuwe cursisten. Ben je een nieuwe cursist dan word je op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt uiteraard z.s.m. bericht als er een plek vrijkomt in deze cursus.

 

9 plaats(en) beschikbaar