Fotografie vervolgcursus

Deze cursus is een logische volgende stap in jouw ontwikkeling als fotograaf. De stevige theoretische basis die tijdens de cursus Fotografie Basis is gelegd wordt in deze vervolgcursus in de praktijk gebracht. Door het maken van specifieke opdrachten wordt alle kennis uit de basiscursus herhaald. Zo ontwikkel je jouw eigen logische handelswijze om tot creatieve …

Docent:
Marc Dorleijn
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
basiscursus fotografie
Tijd:
woensdag 19:30 tot 22:00 uur
Aantal lessen:
5

Helaas volgeboekt

Deze cursus is een logische volgende stap in jouw ontwikkeling als fotograaf. De stevige theoretische basis die tijdens de cursus Fotografie Basis is gelegd wordt in deze vervolgcursus in de praktijk gebracht. Door het maken van specifieke opdrachten wordt alle kennis uit de basiscursus herhaald. Zo ontwikkel je jouw eigen logische handelswijze om tot creatieve fotografie te komen. Bij het maken van de opdrachten laten we ons inspireren door de grote fotografen die ons voor gingen. In de cursus komt dus ook de kunstgeschiedenis van de fotografie aan bod, het bekijken van kunstfotografie en het interpreteren daarvan.

De groep komt maandelijks bij elkaar, er is dus ruim de tijd om de opdrachten serieus uit te kunnen voeren. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we gezamenlijk het gemaakte werk en wordt de nieuwe opdracht besproken aan de hand van veel beeldmateriaal. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten. Het werken met een digitale spiegelreflex of systeemcamera, en het bezitten van een statief is een must.

Lesdata zijn: 7 februari, 6 maart, 3 en 17 april en 15 mei 2024 (reservedatum 22 mei).

Maximale groepsgrootte is 10 deelnemers. 

Helaas volgeboekt