Basis: Tekenen moet je doen!

Ben je beginner op gebied van tekenen? Kom dan kennis maken met de techniek, veelzijdigheid en vrijheid van het werk met potlood en houtskool in de cursus Tekenen. In deze cursus leer je ook goed kijken, werken met de beeldelementen (lijn, vorm, compositie en kleur). Beleef plezier in het tekenen!

Kijk bij meer informatie voor meer details over de cursus.

Docent:
Daphne Gerritsma
Doelgroep:
vanaf 16 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
woensdag 19:30 tot 22:00 uur
Aantal lessen:
8

7 plaats(en) beschikbaar

Ben je beginner op gebied van tekenen? Kom dan kennis maken met de techniek, veelzijdigheid en vrijheid van het werk met potlood en houtskool in de cursus Tekenen. Beleef plezier in het tekenen!

In deze cursus leer je ook goed kijken, werken met de beeldelementen (lijn, vorm, compositie en kleur). We werken naar aanleiding van foto’s of de directe omgeving. Een gedicht, zin, of een eigen idee kunnen ook een inspiratiebron zijn. Samen aan tafel tekenen en op een gezellige, gefocuste manier komen tot een mooi werkstuk.

Het is niet nodig alles uit te pakken of een werkplek in te richten. Tekenen kan je overal, aan tafel, op schoot en tijdens je vakantie! Gewoon genietend tekenen. We werken aan tafel en maken op klein formaat prachtige tekeningen. Je werkt op klein formaat, A4, of een dummy.

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

Lesdata zijn: 7, 14 en 28 februari, 6, 13, 20 en 27 maart, 3 april 2024.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. 

 

 

7 plaats(en) beschikbaar