Basis Schilderen

Een fijne korte cursus om kennis te maken met schilderen. Er wordt gewerkt met acryl-verf, een sneldrogende verf met vele mogelijkheden. Aan de hand van opdrachten wordt het materiaal en de techniek van schilderen verkent. Aspecten als kleurgebruik, compositie, lijn en vorm komen aan bod. Docent Thea Brouwers, zelf ervaren acryl schilder, werkt samen met jou aan een goede basis kennis van het schilderen.

De lesdata: 25 januari, 1, 8, 15 februari en 1 maart 2021.

Let op: bij inschrijving voor deze cursus hebben huidige cursisten voorrang tot 10 december.

Docent:
Thea Brouwers
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
maandag 13:00 tot 15:30
Aantal lessen:
5

3 plaats(en) beschikbaar

In deze fijne korte cursus om maak je kennis met schilderen. Je werkt in de cursus met acryl-verf; een sneldrogende verf met vele mogelijkheden. Aan de hand van wisselende opdrachten verken je het materiaal en leer je hoe je gebruik maakt van beeldaspecten als kleurgebruik, compositie, lijn en vorm. Docent Thea Brouwers werkt samen met jou aan een goede basis kennis van het schilderen. Deze vijf lessen vormen een mooi opstapje naar een nieuwe hobby of een vervolg cursus bij De Blauwe Schuit.

Basismateriaal (excl. papier) voor de cursus is inbegrepen in de cursusprijs. Papier is verkrijgbaar bij de receptie.

De lesdata: 25 januari, 1, 8, 15 februari en 1 maart 2021.

Maximale groepsgrootte is 10 deelnemers.

Let op: voor deze cursus hanteren wij de voorrangsregeling voor bestaande deelnemers aan de cursus. Zij hebben voorrang op plaatsing in de cursus indien zij zich voor 10 december hebben aangemeld. Na deze datum is de inschrijving geopend voor nieuwe cursisten. Ben je een nieuwe cursist dan word je op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt uiteraard z.s.m. bericht als er een plek vrijkomt in deze cursus.

3 plaats(en) beschikbaar