Basis Schilderen

Let op: huidige deelnemers hebben voorrang op inschrijving t/m 27 juni. Ben je nieuw? Dan word je op de wachtlijst geplaatst. 

Een fijne korte cursus om kennis te maken met schilderen. Er wordt gewerkt met acryl-verf, een sneldrogende verf met vele mogelijkheden. Aan de hand van opdrachten wordt het materiaal en de techniek van schilderen verkent. Aspecten als kleurgebruik, compositie, lijn en vorm komen aan bod. Docent Thea Brouwers, zelf ervaren acryl schilder, werkt samen met jou aan een goede basis kennis van het schilderen.

De lesdata: 20 en 27 september, 4, 11 en 25 oktober 2021.

Docent:
Thea Brouwers
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
maandag 13:00 tot 15:30
Aantal lessen:
5

Helaas volgeboekt

In deze fijne korte cursus om maak je kennis met schilderen. Je werkt in de cursus met acryl-verf; een sneldrogende verf met vele mogelijkheden. Aan de hand van wisselende opdrachten verken je het materiaal en leer je hoe je gebruik maakt van beeldaspecten als kleurgebruik, compositie, lijn en vorm. Docent Thea Brouwers werkt samen met jou aan een goede basis kennis van het schilderen. Deze vijf lessen vormen een mooi opstapje naar een nieuwe hobby of een vervolg cursus bij De Blauwe Schuit.

Basismateriaal (excl. papier) voor de cursus is inbegrepen in de cursusprijs. Papier is verkrijgbaar bij de receptie.

De lesdata: 20 en 27 september, 4, 11 en 25 oktober 2021.

Maximale groepsgrootte is 10 deelnemers.

Helaas volgeboekt