Basis Schilderen

Een fijne korte cursus om kennis te maken met schilderen. Er wordt gewerkt met acrylverf, een sneldrogende verf met vele mogelijkheden. Aan de hand van opdrachten wordt het materiaal en de techniek van schilderen verkent. Aspecten als kleurgebruik, compositie, lijn en vorm komen aan bod. Docent Thea Brouwers, zelf ervaren acryl schilder, werkt samen met jou aan een goede basis kennis van het schilderen.

Kijk bij meer informatie voor meer details over de cursus.

 

Docent:
Thea Brouwers
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
maandag 13:30 tot 16:00
Aantal lessen:
5

Helaas volgeboekt

In deze fijne korte cursus om maak je kennis met schilderen. Je werkt in de cursus met acrylverf; een sneldrogende verf met vele mogelijkheden. Aan de hand van wisselende opdrachten verken je het materiaal en leer je hoe je gebruik maakt van beeldaspecten als kleurgebruik, compositie, lijn en vorm. Docent Thea Brouwers werkt samen met jou aan een goede basis kennis van het schilderen. Deze vijf lessen vormen een mooi opstapje naar een nieuwe hobby of een vervolg cursus bij De Blauwe Schuit.

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

De lesdata: 30 september, 7, 14 en 21 oktober, 4 november 2024.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Helaas volgeboekt