Acryl en gemengde techniek

 189.00

Docenten: Thea Brouwers Pieter Schmits
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring: geen
Tijd: dinsdag van 10.00 tot 12.30 uur
donderdag van 19.30 tot 22.00 uur
Start op: 28-01-2020
En start op: 30-01-2020
Aantal lessen: 10
Kosten: € 189
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

In deze cursus werk je met acryl, sneldrogende verf op waterbasis, in combinatie met andere materialen. Door aan de ondergrond bijvoorbeeld papier en karton, stof, zand, gesso en collage-materialen toe te voegen, ontstaat een andere oppervlakte en gelaagdheid. Het experimenteren met deze materialen bevordert een grotere vrijheid en expressie en is een mooie manier om je eigen creativiteit te ontdekken. Inspiratie haal je uit modelstudies, stillevens en foto’s, maar ook uit teksten en muziek. In de opdrachten wordt altijd aandacht besteed aan een beeldaspect zoals kleur, lijn, vorm, compositie of materiaal. De eindresultaten kunnen zowel herkenbaar als abstract zijn. Beginners en gevorderden zijn welkom. 

De cursus op dinsdagochtend wordt gegeven door docent Thea Brouwers.
Lesdata: 28 januari, 4, 11 en 25 februari, 3, 10, 17, 24 en 31 maart, 7 april 2020

De cursus op donderdagavond wordt gegeven door docent Pieter Schmits.
Lesdata: 30 januari, 6, 13, 27 februari, 5, 12, 19 en 26 maart, 2 en 9 april 2020

In de lessen op donderdagavond zal onder andere worden gewerkt met wilde bloemen en inkt, eenvoudige marmerschilderingen, acryl en zachte pastel en olie en scheerschuim!

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. 

Let op: voor deze cursus hanteren wij de voorrangsregeling voor bestaande deelnemers aan de cursus. Zij hebben voorrang op plaatsing in de cursus indien zij zich voor 25 november hebben aangemeld. Na deze datum is de inschrijving geopend voor nieuwe cursisten. Ben je een nieuwe cursist dan word je op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt uiteraard z.s.m. bericht als er een plek vrijkomt in deze cursus.

Volg je een cursus voor volwassenen en ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je géén 21 % BTW.

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling