Kom tjillen met je skillz bij Theater & Dans voor kids!
12 oktober 2021

Kom tjillen met je skillz bij Theater & Dans voor kids!

De Blauwe Schuit presenteert in samenwerking met TjillSkillz een cursus Theater & Dans voor kids! TjillSkillz en De Blauwe Schuit zochten elkaar op in een gezamenlijke wens om Theater & Dans lessen voor kinderen t/m 12 jaar te organiseren. Beide organisaties werken al jaren samen op het gebied van talentontwikkeling in het onderwijs. Na de herfstvakantie bieden ze nu samen Theater & Dans lessen aan na schooltijd!

Zoek je een plek voor je kind om op een plezierige manier zijn of haar vaardigheden en talenten te ontdekken? Zich te ontwikkelen op het gebied van spel en dans onder begeleiding van professionele vakdocenten? Kom dan naar de proeflessen die gehouden worden op dinsdag 26 oktober (10 t/m 12 jaar) en woensdag 27 oktober (4 t/m 6 en 7 t/m 9 jaar). Daar kunnen ze ervaren of ze zich op hun plek voelen bij Theater & Dans voor kids.

De docenten zorgen ervoor dat jouw kind in zijn of haar kracht komt te staan, kan bloeien en kan stralen. De lessen worden gegeven door enthousiaste en vakkundige theater- en dansdocenten en worden afgesloten met een voorstelling in Theater het Pakhuis in Hoorn.

Zin om mee te doen? Kijk op voor meer informatie bij het aanbod!

TjillSkillz kids Theater & Dans 4 t/m 6 jaar
TjillSkillz kids Theater & Dans 7 t/m 9 jaar
TjillSkillz kids Theater & Dans 10 t/m 12 jaar