Schrijf je snel in voor de laatste plekjes!
15 september 2021

Schrijf je snel in voor de laatste plekjes!

Vanaf 20 september gaan we weer van start met de cursussen! Heb jij ook zin om te beginnen, maar heb je je nog niet aangemeld? Kijk dan snel of er nog plek is voor een cursus die bij jou past.

Wil je je ontwikkelen op gebied van tekenen of schilderen? Op maandagmiddag is er nog plek bij Aquarel kun je leren! en maandagavond willen we graag starten met Tekenen moet je doen! Woensdagmiddag kun jij je specialiseren in het werken met olieverf en op donderdag kunnen meer gevorderde schilders de kunst van het Fijnschilderen onder de knie krijgen. Wie meer abstract zou willen leren tekenen of schilderen kan meedoen met de korte reeks Van Abstraheren naar Abstract.

Liever met je handen in de klei? Er zijn nog plekken vrij in de keramiek cursussen op dinsdagmiddag, woensdagavond, vrijdagochtend en vrijdagavond. Een mooie reeks om kennis te maken met de veelzijdigheid van werken met klei. Beeldhouwen kan nog op vrijdagavond.¬†Wil je leren goede foto’s maken met jouw spiegelreflex of systeemcamera? Doe dan de cursus Fotografie Basis op maandag/dinsdagavond. Gevorderde fotografen kunnen zich in de Werkgroep Fotografie met gelijkgestemden blijven ontwikkelen als fotograaf.

Kort creatief aan de slag? Op zaterdag 25 september organiseren we een aantal leuke workshops. Papier maken op Japanse wijze of de Masterclass ‘De kunst van het koeienschilderen’. En voor wie graag met kunst bezig is zonder vieze handen te krijgen is er een boeiende cursus kunstgeschiedenis: Kunstgeschiedenis in Vogelvlucht. Na deze cursus valt er zowel op straat als in een museum veel meer te ontdekken en genieten!

Genoeg te beleven dit najaar! Schrijf je nog snel in en ga creatief aan de slag!