Doe mee met de #OpenDoeDagen! 7 t/m 12 september
20 augustus 2020

Doe mee met de #OpenDoeDagen! 7 t/m 12 september

Kunst moet je lekker doen! Ook in deze COVID-19 tijden! Daarom organiseren we van 7 t/m 12 september onze #OpenDoeDagen. Doe mee met gratis open lessen en maak op een laagdrempelige manier kennis met ons aanbod. Wie weet ontdek je wel jouw nieuwe hobby of verborgen talent? Uiteraard houden wij rekening met de COVID-19 richtlijnen van het RIVM

Tijdens de #OpenDoeDagen doe je mee met open lessen en maak je kennis de cursus en de docent Ook kun je onze docenten ontmoeten tijdens een meet&greet waarin je alles kunt vragen over een cursus die jou leuk lijkt. Ervaar bijvoorbeeld hoe het is om mee te doen met aquarel of keramiek. Ontmoet de docenten van fotografie, zilverklei of schrijven. Kinderen kunnen aan de slag met een proefles tekenen & schilderen of keramiek & speksteen.

In verband met de maatregelen rondom het COVID-19 virus, zijn het aantal plaatsen beperkt, zodat men voldoende afstand van elkaar kan houden. Meld je daarom snel aan voor de open les of meet&greet van jouw keuze! Vooraf aanmelden is verplicht, zodat we weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten.

Je vindt het programma van de #OpenDoeDagen hier: Programma Open Doe Dagen september 2020

Gebruik het onderstaande formulier om te aan te melden voor de open lessen en meet&greets!