#OpenDoeDagen 6 t/m 11 september!
29 juni 2021

#OpenDoeDagen 6 t/m 11 september!

Kom mee doen met onze #OpenDoeDagen! Maak kennis met jouw nieuwe hobby door een proefles mee te doen of een meet&greet bij te wonen. Je maakt kennis met de docent, de les, de techniek en hebt ruimte om vragen te stellen over de cursus. Zo kun je je goed oriënteren voordat je een keuze voor een cursus maakt. Er zijn open lessen voor volwassenen en kinderen!

Ervaar hoe het is om mee te doen met aquarel, keramiek of olieverf. Ontmoet de docenten van fotografie, zilverklei of ‘De Schrijver in mij’ ! Kinderen kunnen aan de slag met tekenen & schilderen en keramiek & speksteen. Tijdens de #OpenDoeDagen kun je volop kennis maken met het cursusprogramma van De Blauwe Schuit. Alle open lessen en meet&greets vinden plaats op de momenten in de week dat de les normaal gesproken ook wordt gegeven. Handig, want zo kun je meteen ervaren of de dag en het tijdstip goed uitkomen voor je. Bovendien maak je op deze manier ook kennis met de professionele docent die ‘jouw’ les gaat geven, zodat de sfeer kunt proeven en zijn of haar stijl van lesgeven kunt meemaken.

In de open lessen ga je aan de slag en werk je actief met het materiaal en de techniek van de cursus. Tijdens de meet&greets maak je kennis met de docent, het materiaal en de techniek en heb je gelegenheid om vragen te stellen.

Ook onze Schuitgenoot Carlijn Visser geeft proeflessen Peuterdans tijdens onze #OpenDoeDagen. Kijk in het programma hoe je je hiervoor aanmeldt: Programma #OpenDoeDagen

De #OpenDoeDagen vinden plaats na het Cultuurweekend Hoorn. Tijdens dit weekend bomvol cultuur kun je ook al kennis maken met De Blauwe Schuit tijdens de kunstmarkt & cultuur proeverij. Op zondag 5 september kunt u in de Statenpoort genieten van een voorproefje van onze kunstlezingen. In deze lezingen staat het surrealisme centraal. 13.00 uur: René Margritte , 14.00 uur: Dali, een excentriekeling en veelzijdig kunstenaar, 15.00 uur: Het surrealitische object. De lezingen zijn afzonderlijk te volgen en de toegang is gratis, maar reserveren is verplicht. Reserveren via www.cultuurweekendhoorn.nl.

Meedoen? Bekijk hieronder het programma en meld je aan! Aanmelden is, in verband met de maatregelen rondom COVID-19, verplicht. Het programma lees je hier: Programma #OpenDoeDagen