#OpenDoeDagen 5 t/m 10 september!
30 juni 2022

#OpenDoeDagen 5 t/m 10 september!

Kom mee doen met onze #OpenDoeDagen! Maak kennis met jouw nieuwe hobby door een proefles mee te doen of een ontmoet&groet bij te wonen. Je maakt kennis met de docent, de les, de techniek en hebt ruimte om vragen te stellen over de cursus. Zo kun je je goed oriënteren voordat je een keuze voor een cursus maakt. Er zijn open lessen voor volwassenen en kinderen!

Tijdens de #OpenDoeDagen kun je volop kennis maken met het cursusprogramma van De Blauwe Schuit. Ervaar hoe het is om mee te doen met aquarel, keramiek of olieverf. Ontmoet de docenten van fotografie, zilverklei of ‘De Schrijver in mij’!  Alle open lessen en de ontmoet&groet momenten vinden plaats op het tijdstip wanneer de les normaal gesproken ook wordt gegeven. Handig, want zo kun je meteen ervaren of de dag en het tijdstip goed uitkomen voor je. Bovendien maak je op deze manier gelijk kennis met de professionele docent die ‘jouw’ les gaat geven, je kunt de sfeer kunt proeven of zijn of haar stijl van lesgeven meemaken.

In de open lessen ga je aan de slag en werk je actief met het materiaal en de techniek van de cursus. Tijdens de ontmoet&groet maak je kennis met de docent en heb je gelegenheid om vragen te stellen over de cursus.

Aanbod jeugd

Kinderen kunnen aan de slag met tekenen & schilderen en boetseren & speksteen, of deelnemen aan de Kunstklas! of het Creatief Atelier. Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Doe dan mee met een proefles Tekenen & schilderen voor 12 t/m 18 jaar.

Ook onze Schuitgenoot Grete Cordes geeft proeflessen Peuterdans voor 2 t/m 4 jaar tijdens onze #OpenDoeDagen. Kijk in het programma hoe je je hiervoor aanmeldt: Programma #OpenDoeDagen september 2022

Meedoen?

Bekijk hieronder het programma en meld je aan! Aanmelden is verplicht in verband met het aantal plekken. Het programma lees je hier: Programma #OpenDoeDagen september 2022

Inschrijven #OpenDoeDagen september 2022

Schrijf je hier in voor een open les of een ontmoet&groet tijdens onze #OpenDoeDagen

N.B. Zit een groep VOL, dan word je op de wachtlijst geplaatst en geïnformeerd wanneer er een plek vrij komt!
  • Vink hieronder de open les(sen) en/of ontmoet & groet momenten aan die je bij wilt wonen!