Vaar mee met de ZomerSchuit!
14 juni 2021

Vaar mee met de ZomerSchuit!

Vaar je deze zomer mee met de ZomerSchuit? De eerste weken van juli kun je mee doen met allerlei leuke workshops voor jong en oud. Ga je niet op vakantie, maar wil je er wel even uit? Dan is de ZomerSchuit ideaal.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar doen mee met de ZomerSchuit. Wil jij een avatar schilderen? Of een eigen kasteel of onderwater wereld ontwerpen? Schilderen met stokjes, Japanse kwasten, rollers en sponsjes. Heb je dat ooit eerder gedaan? Nu is je kans!  Van 12 t/m 16 juli kun je elke dag meedoen met een creatieve workshop.

Ga je graag samen met een vriend, vriendin of familielid aan de slag dan vind je Moois aan de muur! vast leuk. Lekker experimenteren en met een mooi, eigen schilderij thuiskomen. Wie wil dat nu niet? We hopen op mooi weer zodat we lekker buiten kunnen lunchen! Moois aan de muur! wordt op zondag 11 en zondag 18 juni georganiseerd.

Laat je je graag inspireren door beroemde kunstenaars? Dan zijn de workshops Waterlelies van Monet en Modigliani in de Zomer echt iets voor jou. Je dompelt jezelf een dag lang onder in hun stijl van werken om zelf jouw mooiste creatie á la Monet of Modigliani te maken.

Liever een korte workshop? Schilder dan mee met de workshops Paradijsvogels en maak een vrolijk, kleurrijk werk waar je helemaal van opfleurt.

De Zomerschool – Schilderen zit reeds vol. Maar voor wie meer heeft met het werken met klei is er een Zomerschool – Keramiek & Pottenbakken. 2 weken op woensdag, donderdag en vrijdag kun jij ontdekken wat je allemaal met keramiek kunt. Doe mee met deze intensieve reeks en wie weet heb jij er een hobby voor het leven bij!

Genoeg creatiefs dus deze zomer! Neem hier een kijkje voor het aanbod en inschrijven. We zien je graag bij een van de workshops!