We gaan weer open!
2 juni 2021

We gaan weer open!

We mogen weer open! Vanaf 5 juni openen we onze deuren weer voor cursussen en workshops voor iedereen! Het ‘verlossende woord’ kwam vorige week tijdens de persconferentie van vrijdag 29 mei: kunst- en cultuurbeoefening is weer mogelijk in groepsverband voor mensen boven de 18 jaar!

Voor de zomervakantie ligt de focus op het inhalen van gemiste lessen uit het najaar. Vanaf september start een nieuw cursusseizoen met lange en korte cursusreeksen (zie ons aanbod).

In juni en juli kun je daarnaast meedoen met tal van workshops en kortlopende activiteiten. Zoals een cursus ‘Van Figuratief naar Abstract’ (in een teken en schilder variant), of workshops Beeldhouwen in Speksteen, Sieraden maken in Zilverklei, Schilderen a la Gaudi of Portret a la Kees van Dongen.

We hebben een aantal zomervakantie-activiteiten voor jong en oud. Een zomerschool Keramiek & Pottenbakken, de ZomerSchuit speciaal voor jonge creatievelingen en Moois aan de muur! waarin je creatief experimenteren combineert met een gezellige picknick. Of je schildert mee met de Workshop Paradijsvogels, Zomeravond op ’t Doek of laat je inspireren door kunstenaar Modigliani of Monet.

Wij hebben er weer zin in!